Nakon fantastičnog ovogodišnjeg Sea Stara koji je u svibnju uspješno otvorio sezonu ljetnih festivala, krenule su pripreme za sljedeće, sedmo izdanje! Sea Star Festival vratit će se u umašku lagunu Stella Maris od 22. do 25. svibnja 2025. godine, a uskoro, najranije dosad, kreće i prodaja ulaznica. 

Dojmovi su se polako slegnuli i pripreme za sljedeći Sea Star mogu početi! Prvi kontingent ulaznica za sedmo izdanje omiljenog festivala pušta se u prodaju 1. srpnja. Za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 39 eura, a njihov je broj po ovoj cijeni ograničen. Ulaznice će biti dostupne putem službene stranice Sea Star festivala te putem sustava Entrio. 

Šesto je izdanje Sea Stara zajedno s 44.000 fanova i eksplozivnim lineupom ispunjenim brojnim svjetskim i regionalnim zvijezdama otvorilo ovogodišnju ljetnu i turističku sezonu. U magičnom su ambijentu istarske lagune kao headlineri festivala nastupili hitmakeri poput Ofenbacha, Johna Newmana (Hybrid DJ set) i Ian Asher, dok je Baby Lasagna svoj prvi koncert nakon Eurosonga održao upravo na najljepšem morskom festivalu. Euforiju su u lagunu donijeli i Joker Out, Buč Kesidi, Hot Since 82, Deborah de Luca, ARTBAT, Senidah, Grše, Kuku$, Devito i brojni drugi superstarovi. 

Novo, još jače, izdanje Sea Stara bit će održano od 22. do 25. svibnja 2025. godine u umaškoj laguni Stella Maris gdje će publika uz najsjajnije glazbene zvijezde zaploviti u novi početak ljeta i festivalsku sezonu.